22. april 2011

Påskemad



Et lille hurtigt indlæg inden jeg smutter ud i det fantastiske påskevejr.
I går stod den på
Kalvekoteletter med masser af friske krydderurter, cherrytomater bagt i ovnen med      olivenolie og parmasan, nye asparges, lidt nye kartofler og så riiiigeligt hjemmelavet bearnnaise sovs( æggeblommer, økosmør, hvidvin og masser af krydderurter).
Der røg også en del kølig rosevin ned, samt lidt syndigt chokoladekage (men et lille stykke var fint til mig.)
Ellers har den stået på stenbiderrogn rørt med cremefraise og krydderurter i avocado.
En dobbelt cheeseburger uden bolle - men med dejlig salat til.

Morgenæg der er kælet for;
  • 2 æg i en ildfast skål,
  • hakkede tomater
  • lidt skinke
  • fløde 
  • og parmasanost 
  • bagt indtil hviden er stiv- namme nam :)
Panna cotta lavet på LCHF;
  • 2 dl piskefløde koges op med
  •  vaniliekorn evt. citronskal
  • smages til med lidt sukrin eller birkesød - den skal kun være let sød.
  • 1. blad husblas som er udblødt i koldt vand tilsættes og smeltes i den varme fløde.
  • Hældes op i 2 små ramekiner -stilles koldt
  • serveres evt med lidt bær :)  Kan varieres i det uendelige.
I aften står den på grillede chilirejer og asparges fra haven - og sikkert rigeligt køligt vin ;)
I morgen langtidsstegt (10 timer) lammekølle, spidskålssalat med radiser
og et eller andet syndigt til dessert.


GOD PÅSKE 



2 kommentarer:

Ellinor sagde ...

En riktigt trevlig påskhelg till dig och dina!
Kram från Värmland!

Henriette sagde ...

I lige måde Ellinor :)