27. august 2012

For..§#XZ*€ blogger !!

Kære Blogger damer - jeg ville såååååå gerne kommentere jeres blogs- men så længe I bruger de der ord tests som censur så kan jeg ikke.
Jeg har hele tiden syntes de var røvirriterende  :(
Jeg synes det er svært at skelne og ofte fravalgte jeg at kommentere....
- men NU (om det skyldes at alderen trykker ? ) så kan jeg slet ikke få godkendt nogen som helst af mine ord, når jeg vil skrive en lille besked.
Jeg har prøvet at sætte den 18 årige som har bedre øjne -men nej hun får heller ikke lov.
Måske er det browseren ?
- men jeg nægter at ændre bowser til noget google synes er fedt! da jeg er ganske glad for min Safari og ikke har lyst til at gøre det mere enkelt for google at holde styr på mig.
Jeg ved at jeg ikke er den eneste der syntes at ord censuren er røv og nøgler!!! så kunne I ikke overveje en anden form for censur ?
UPDATE 
anede ikke at jeg selv havde fået det på min blog- den er straks fjernet
- TAK fordi I gjorde mig opmærksom på det !!!!

Her er det mandag og nøj hvor er sådan en fridags mandag produktiv når man står tidligt op sammen med teenageren.
Inden 10 havde jeg spist morgenmad( pølser, æg og tomater)
Taget bad, hængt 2 vaske op, vasket op, lavet surdejs speltbrød til teens madpakke, sat okse knogle suppe over og fodret høns.

Resten af dagen står på have arbejde og måske får jeg lånt et kamera så jeg kan få taget lidt billeder af vores overflod.


9 kommentarer:

Jane sagde ...

Åh, jeg synes også de er dødirriterende - og til tider svære. Jeg tror nok, de skal skrives uden mellemrum. Hvis det er en hjælp... :-/

Jeg vil glæde mig over, at du godt kan kommentere ovre hos mig :)

PS. Når man skal lægge kommentar her på din blog, bliver man også bedt om at indtaste mærkelige koder. Det kommer med kommentarmoderationen...

heidi sagde ...

Øhm... jeg synes også det er skide irriterende at skulle skrive de tal og ord og har af samme grund slået det fra - men ved du godt at du selv har samme censur på?
:-)

Henriette sagde ...

Øv - det vidste jeg ikke at jeg havde :(
Det MÅ jeg har slået fra straks- jeg bliver bims af dem :(

Frusb sagde ...

Jeg har det præcis lige sådan, og læser altid blogs fra iPad eller iPhone = safari, og måske er det derfor jeg heller ikke kan? Nå men det ender jo desværre også med, at jeg aldrig kommenterer på de blogs :( Selvom jeg frygtelig gerne vil...

Rikkeprikke sagde ...

Hehe, jeg fniser lige lidt over, at du selv havde den på, total god humor :D

Jeg har den vist egentlig, jeg kan da godt prøve, om jeg kan ændre det, jeg er bare så utjekket til sådan noget...will try...synes også selv, det er skide irriterende, mest fordi det tager ekstra tid og sådan...

Henriette sagde ...

Jeps Rikke -så pinligt ! Men det illustrerer jo bare at man skal være ret så obs på opsætning af blog mv.. Jeg vil så gerne kommentere men jeg orker ikke at skifte browser og jeg synes uanset hvad at de er irriterende.

Hamiltondamen sagde ...

Hej Henriette!
Jeg er dybt imponeret over dine grønne fingre. Bare det var mig:-) Men med et gammelt hus og to småbørn bliver det til for lidt.
Jeg nyder meget at læse med.
Kh Kristine

Henriette sagde ...

Kristine 1000 tak jeg har jo intet job pt og en teenager som ikke er så meget hjemme så der har været god tid ;) pg så er mit gamle hus på standby = ingen penge til at fixe det... men havearbejdet har det hjulpet på min udbrændthed

Malene sagde ...

Jeg hader det også - men elsker dem, hvor man bare skal sætte et lille hak om at man ikke er en robot. Men alligevel har jeg ikke sat mig ind i, hvordan jeg får slået min egen fra. Altså pinligt.