31. januar 2012

Sidste dag i Januar

Sikke en smuk afslutning på Januar. Frostvejr, solskin og blå blå himmel :)
Selvom jeg ikke er udpræget vild med kulde- så har de sidste på dage været en mærkbar forbedring - jeg har følt mig mindre depri og mere energisk- Både solopgang og nedgang har været så smukke og man kan endelig mærke at lyset er på vej tilbage.
Slud og regnevejr er bare ikke mig. I dag står den på god oksesuppe - med stivfrosne porre fra haven ;) og så skal vi prøve Madbandittens pandekager

Jeg blev ramt af total vidunderlig god karma- først fik jeg tilsendt en 100 kr sammen med nogle stofbind jeg havde købt. En sød slyngeveninde havde tænkt på min håbsløse økonomiske situation. Jeg var dybt rørt og det var dejligt at kunne smutte i brugsen og købe frisk grøntsager, piskefløde, rødvin og mørk chokolade. Alle ting havde været i mangel den sidste uge. Derefter fik jeg foræret en tur til London til Weston A Price årsmøde. Jeg glæder mig sindsygt til midten af marts. Det er vidunderligt at der findes så søde og gavmilde mennesker derude.
Så min oprydning i feng shui området "Hjælpsomme venner" - gav virkelig resultat :)
Bare der også snart ske noget i området "økonomi" og "arbejde". Jeg trænger snart til at se andre mennesker og føle at der er brug for mig.

Influenzaen er på vej siger SST - så måske er det alligevel meget godt ikke at være så meget ude i det virkelige liv ;)
Men jeg har ikke været alvorlig syg de sidste 2 vintre. Jeg er sikker på det skyldes at jeg er omhyggelig med mine D vitaminer. Jeg tager mindst 35 ug fra 1 September.
Og ja vitamin debatten kom rigtig igang endnu engang !!
Både Mkittekat og Rebecca smed et par gode indlæg op om hvorfor det ikke er så simpelt og unuanceret som TÆNK mv synes.
Jeg tager ikke selv multivitaminer hele året - det handler om en prioritering fra min side. Jeg vil hellere ha råd til ordentlig fiskeolie/torskelevertran samt probiotika.
Jeg spiser dog gerne Spektro multivitamin om vinteren. Ligesom jeg som regel også spiser en godt magnesium tilskud. Det fjerner de kramper jeg ofte har i benene.
I perioder kan jeg sagtens finde på at tage andre tilskud, feks har jeg haft god effekt af multi B komplex -i forbindelse med stress. Jeg har også brugt divs tilskud i forbindelse med et fibrom/ kraftige blødninger.
Men som udgangspunkt vil jeg gerne spise RIGTIG mad frem for en masse tilskud
- men nogen gange bliver man bare nødt til at ty til pillerne.


7 kommentarer:

Jane sagde ...

Sikke en masse god karma, der rammer dig i øjeblikket. Du må have fortjent det :-)

Henriette sagde ...

Håber jeg :)
God karma vender altid tilbage - ik...

budzinski sagde ...

London-turen - er det fra vores fælles unge studerende kammerat? Det skulle ikke undre mig ;-) Rigtig god tur derover og god vind i det hele taget herfra.

Henriette sagde ...

Budz- yes... Der må jo være en til at holde styr på den unge mand :) Tak

Helle sagde ...

Det lyder som om du starter det nye år godt ;-) kunne være man skulle prøve det der feng Shiu noget . Overvejer selv at starte magnesium men må jeg spørge hvilken slags du spiser ?

Henriette sagde ...

Hej Helle
Godt nyrår også til dig.
Jeg bruger Magnesium +300 fra symbiosa. Jg synes den er billigst og bedst.
Jeg har også brugt Magnesium Citrat fra Solaray( også godt mærke) men jeg synes den er for dyr...
Det kan være en god ide kun at starte med 1 tbl i starten da meget magnesium giver blød afføring- så kroppen skal lige vænne sig til det.
Jeg tager min om aftenen nå jheg spiser aftensmad.

Rikke sagde ...

Sikke nogle dejlige gaver du har modtaget, det må betyde du har nogle rigtig dejlige venner :) Skønt.