10. januar 2012

Update på 1 uge

Ingen mavesmerter en hel uge !!!
Jeps 1. uge har været vidunderlig og mindre slem end forventet( mindre monotom end forventet)
Jeg har været positiv overrasket over hvor meget det betyder at få god fond/suppe i kosten. Det mætter langt mere end man tror og det ligesom beroliger ens ømme mave. Pludselig giver det mening at både okse og kyllingefond var blandt vores formødres husapotek ved dårligdomme.
Jeg skal helt sikkert i højere grad huske på at ha et lager i fryseren- ikke mindst når sommeren kommer- så giver det ikke så meget mening at stå og koge oksesuppe- så er det rarere at ha det på frost. Det løfter altså også en kedelig kødsovs op :)

Mine Bio Kult kom sidst på ugen. Jeg tager 2 stks pr dag. Om morgenen, en times tid før jeg spiser morgenmad - jeg er ikke så sulten og skal ikke ud af døren så i øjeblikket, så jeg spiser sjældent før en times tid Og så om aftenen inden sengetid.

Jeg har eksperimenteret med 24 timers yoghurt og jeg har ingen reaktion haft på det - så det er rart med lidt yoghurt hver anden morgen. Creme fraise er også ok- har ikke prøvet med alm sødmælk endnu- lever fint med mandelmælken.

Jeg har faktisk også afprøvet 1/2 speltbolle, 2 gange ;)- begge dele slap jeg godt fra...hvorimod lidt kage på hvedemel gav den vildeste oppustethed(men i det mindste ingen hyppige toiletbesøg eller smerter) Så måske kan spelt igen blive hygge/ social mad i små mængder.

Chokoladen er stadig hyppig som lækkerhedsfaktor i mit liv
- lidt pms -depri over januar og arbejdsløshed gør at jeg bare skal ha noget.
 Men hey 20 gram 81 % chok er et fint nok fix for mig :)

Jeg har også fået gået næsten hver dag et sted i mellem 46-,90 min - det er godt nok skønt :)

Tjek lige Madbandittens fine indlæg om start på LCHF 
Meget enig med hende og hendes tilgang.
3 kommentarer:

Jan-Erik Ingvaldsen sagde ...

Godt å høre det går fremover!
Håber det fortsætter sådan!
Mvh
Jan Erik

Jane sagde ...

Skønt Henriette, at dine anstrengelser bærer frugt. Jeg misunder dig ikke arbejdsløsheden men lidt tiden til at lave hjemmelavet fond. Åååhh... :)

Henriette sagde ...

Tak begge to :)
Jane ja det har sine fordele...;)
og jeg har besluttet at se lidt mere positivt på det med at være hjemme da det ellers bliver alt for surt. De rummer jo også muligheder.Men det varer ikke så længe før jeg skal i virksomhedspraktik hvis ikke der sker mirakler.