24. maj 2011

Aspargessuppe en kold aften

Vi har spist asparges siden slutningen af april og jeg er stadigvæk ikke træt af det.
Suppen i aftes var dog mere low key.

  • En masse aspargestumper fra fryseren kogt med forårsløg og god stærk hjemmelavet kalvefond
  • Blendet og sigtet- tilsat salt, peber, lidt fløde og kogt ind til god og kraftig.
  • En masse friske asparges i gode bidder varmes lige op.
  • En smørklat og masser af purløg og et porceret æg på toppen.
  • Smuk aftensmad -men lidt let så der skal findes en lidt fyldig natmad ;)


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er simpelthen tjekket frysermad, det der!

Henriette sagde ...

Jep ;)

budzinski sagde ...

Aspargesstumper, er det dem, man knækker af, når man gør dem klar til den første spisning?

Henriette sagde ...

Ja - jeg samler dem altid sammen i en pose.
- de giver god smag til en ordentlig suppe men er trevlede og skal sies væk inden spisning.