28. marts 2011

Madpan og lidt interessante tal fra hyperlipid

Ugens menu er præget af travlhed.
Mandag
Kødsovs med squash og rucola 
Tirsdag 
Kalkun i fløde/druesovs , med ovnbagt rodselleri og salat 
Onsdag
Indisk kødsovs med ærter og yoghurt salat 
Torsdag 
Kold salat med kalkun, selleri og tørret tomat
Fredag
Tapastallerken


Frokost
Tirsdag
salat med kold roastbeef
Onsdag
Salat med laks og æg
Torsdag
Kold salat med grønne bønne og rest kødsovs
Fredag
Håber der er kalkunsalat tilbage ellers bliver det noget med hytteost.


Peter på Hyperlipid skriver som altid interessante indlæg -og dette bed jeg mærke i idag;
"Krauss looked at diets composed of 54%, 39% or 26% of energy from carbohydrate, with a bonus group on 26% carbohydrate and (gasp) 15% of total calories as saturated fat.... These folks were instructed to maintain weight stability."Despite our effort to maintain constant weight, the 26%-carbohydrate, low-saturated-fat diet group lost more weight than did the 54%-carbohydrate group during the stable-weight period. There was also a trend for a greater reduction in percentage body fat with the lower-carbohydrate diets (P < 0.02, analysis of variance)."




Så jo færre kulhydrater folk spiste jo mere tabte de og jo større andel mættet fedt jo mere tab af kropsfedt. Og det var vel og mærke folk der IKKE skulle tabe sig.

Ingen kommentarer: