Torsdag
blev en stressede dag der endte med den vildeste hovedpine......av :)
Morgenmad
røræg og tomat
formiddag
kaffe med mælk og macadamia
Frokost
hytteost ,avocado og pære
(Ikke den smarteste frokost)
eftermiddag
kogt æg
En hjemmeblandet salat fra kvickly med riiiiiigeligt skinke... manglede mad i madpakken.
tidlig aften
20 gram Mørk choc 85 % ( har kun 2 gram K)
broccoli/tomat suppe med pølser
I alt 41 gram Kulhydrat hvoraf 16 var fibre.
Afsluttede dagen med den vildeste hovedpine
Nok dels lidt stress - dels lidt alm ketose hovedpine
Så jeg valgte at se det positivt og smutte tidligt i seng.
Glæder mig nu til et glas rødvin fredag aften JUHUUUUUUU
3 kommentarer:
Hej Henriette
Du skriver lidt om den berygtede 3. dag. Hvad er det, der sker på 3. dagen og hvad gør man smartest. Jeg er selv igang med at skære ned og nogle dage går det godt, andre dage, går jeg nærmest i panik, efter noget kulhydrat...hovedpine har jeg også haft (men ingen vægttab øv)
Hej Malene
Det der sker på dag 3- 4-5 er at ens lagre af kulhydrat er meget lave og kroppen vil så skifte til at bruge dine fedtlagre i stedenfor. Det er en proces der kan være ret ubehagelig.
Men kan blive ualmindelig træt, fryser og kan få den vildeste hovedpine.
Gary Taubes anbefaler at man øger ens salt indtag da det også er medvirkende til det.
- feks med lidt okse/kyllinge boullion som mellem måltid.
Det fik jeg gjort de første dagen men ikke dag 3 og 4 øv.
Hvis du får virkelig er syggggg efter kulhydrat
så find en eller anden form for fedt du kan holde ud at spise alene; smør, osteskiver, kokosfedt elller lign. Det plejer at hjælpe rigtig meget.
Når man skærer LANGT ned i kulhydrat er det IKKE nok at skrue op for protein du bliver også nød til at skrue OP for fedt.
Prøv også at kig på det her indlæg der er nogle bud på HVORFOR man ikke taber sig.
http://fede-tider.blogspot.com/2010/01/uge-4-og-lidt-om-problemer-med-at-tabe.html
Rigtig god fornøjelse.
Tak for dit svar. Jeg tjekker indlægget ud
Send en kommentar