9. marts 2012

Næste fredag

er jeg på vej til Weston A. Price Wise Traditions møde og jeg glæder mig rigtig meget.
Her kan I se programmet 

og maden kan jeg vist godt få til at fungere (er dog ikke så vild med havregrøds morgenmaden om lørdagen.... MEN guernsey mælk og smør er endnu bedre end jerseymælk :)
Jeg trænger rigtig meget til lidt ny inspiration- nye mennesker og væk fra dagligdagen.
Jeg en anelse udbrændt pt ; træt af kulde og gråvejr, dårlig økonomi og manglende job... måske driller min jernmangel også lidt- jeg er i hvertfald kvæstet kl. 20.30-21....så der skal købes lidt ordentlig kød til i aften...
WAPF London 2012 Conference Menu.
Ingredients are organic or biodynamic where possible
Sources to be announced
Please note, these menus may change
Drinks buffets will be in lecture rooms and the main hall.
Revitalised Water from Grander Water
Biodynamic fairtrade tea from Hampstead Teas
Raw goat milk from Ellies Dairy
-------------------------
Saturday Breakfast.
Pre-soaked Daily Oats Organic Porridge from Scotland provided by Rude Health.
Prepared by Rude Health's Porridge Making Champion of England, Nick Barnard!
With grass fed Guernsey milk, cream and butter from Hurdlebrook Farm
Served with a delicious range of condiments and natural sweeteners

Gluten/casein free option
Muffins for gluten/casein free & GAPS.
These will be made from a base of coconut & almond flour.
There will be a choice of fruit or savory and all contents will be GAPS and gluten free.
Exact content is still being decided upon.
-------------------------
Lunch
Cold sliced grass fed beef brisket from Fordhall Farm
Biodynamic vegetables from Perry Court Farm
Sourdough & gluten free Bread.
Green Salad,
Rainbow Salad, a variation on Sally’s recipe.
Carrot Salad (with fresh pineapple & sultanas)
Tomato Salad (garnished with parsley and basil)
Fermented Vegetables from Cultured Probiotics.
Sauté Potatoes using Lard
Supper
Vegetarian option: Spanish Omelette with butternut squash.
-------------------------
Evening Hog Roast:
Provided by Laverstoke Park Farm

Green Salad Garnish
Cranberry and Apple sauce (homemade with rapadura)
Fermented Vegetables from Cultured Probiotics.
Sourdough & gluten free bread
Vegetarian option: Nut Roast
-------------------------

Sunday Breakfast
Eggs
Sausage (gluten/casein free)
Sourdough & gluten free bread
Tomato and Cucumber Salad
Vegetarian Option: Organic muesli from Rude Health with raw milk.

Muffins (See Saturday's breakfast) will be available for those
who are gluten and casein free and who are vegetarian.
-------------------------

Sunday Lunch
Organic Ford Hall Farm Bone Marrow soup with biodynamic vegetables from Waltham Place.
Biodynamic vegetables for the soup from
Optional raw/fermented miso from Source Foods
Sourdough & gluten free bread
Vegetarian option: Lentil & Vegetable Soup
with biodynamic vegetables from Waltham Place.

3 kommentarer:

Henriette sagde ...

Ps jeg aner ikke hvorfor jeg ikke kan sætte menyen ind uden atdet ser kaotisk ud- men jeg er for træt til at lave det om :)

Jane sagde ...

Årh, hvor er det fedt at du skal afsted! Det glæder jeg mig meget til at høre mere om :-)

Malene fra Paleolivet og Brombleberries sagde ...

Nuj, jeg er lidt misundelig. Det ser feeeedt ud. God fornøjelse. Også med havregrøden. hi hi