er jeg på vej til Weston A. Price Wise Traditions møde og jeg glæder mig rigtig meget.
Her kan I se
programmet
og maden kan jeg vist godt få til at fungere (er dog ikke så vild med havregrøds morgenmaden om lørdagen.... MEN guernsey mælk og smør er endnu bedre end jerseymælk :)
Jeg trænger rigtig meget til lidt ny inspiration- nye mennesker og væk fra dagligdagen.
Jeg en anelse udbrændt pt ; træt af kulde og gråvejr, dårlig økonomi og manglende job... måske driller min jernmangel også lidt- jeg er i hvertfald kvæstet kl. 20.30-21....så der skal købes lidt ordentlig kød til i aften...
WAPF London 2012 Conference Menu.
Ingredients are organic or biodynamic where possible
Sources to be announced Please note, these menus may change
-------------------------
Saturday Breakfast.
Pre-soaked Daily Oats Organic Porridge from Scotland provided by Rude Health.
Prepared by Rude Health's Porridge Making Champion of England, Nick Barnard!
With grass fed Guernsey milk, cream and butter from Hurdlebrook Farm
Served with a delicious range of condiments and natural sweeteners
Gluten/casein free option
Muffins for gluten/casein free & GAPS.
These will be made from a base of coconut & almond flour.
There will be a choice of fruit or savory and all contents will be GAPS and gluten free.
Exact content is still being decided upon.
-------------------------
Lunch
Sourdough & gluten free Bread.
Green Salad,
Rainbow Salad, a variation on Sally’s recipe.
Carrot Salad (with fresh pineapple & sultanas)
Tomato Salad (garnished with parsley and basil)
Fermented Vegetables from Cultured Probiotics.
Sauté Potatoes using Lard
Supper
Vegetarian option: Spanish Omelette with butternut squash.
-------------------------
Evening Hog Roast:
Provided by Laverstoke Park Farm
Green Salad Garnish
Cranberry and Apple sauce (homemade with rapadura)
Fermented Vegetables from Cultured Probiotics.
Sourdough & gluten free bread
Vegetarian option: Nut Roast
-------------------------
Sunday Breakfast
Eggs
Sausage (gluten/casein free)
Sourdough & gluten free bread
Tomato and Cucumber Salad
Vegetarian Option: Organic muesli from Rude Health with raw milk .
Muffins (See Saturday's breakfast) will be available for those
who are gluten and casein free and who are vegetarian.
Biodynamic vegetables for the soup from
Sourdough & gluten free bread
Vegetarian option: Lentil & Vegetable Soup
with biodynamic vegetables from Waltham Place.
|
|
3 kommentarer:
Ps jeg aner ikke hvorfor jeg ikke kan sætte menyen ind uden atdet ser kaotisk ud- men jeg er for træt til at lave det om :)
Årh, hvor er det fedt at du skal afsted! Det glæder jeg mig meget til at høre mere om :-)
Nuj, jeg er lidt misundelig. Det ser feeeedt ud. God fornøjelse. Også med havregrøden. hi hi
Send en kommentar