26. marts 2012

Sommertid

Med alle dens positive og negative sider.
Søndagen blev brugt i haven.
Sol fra en skyfri himmel og hele 17 grader hernede.
Vi fik sat den nye store køkkenhave af.
Der bliver 6 felter af 8 x 11 meter- så der er rigeligt plads. Det var dejligt at se lidt struktur på jordstykket.I dag håber jeg at få plantet tidlige kartofler og måske hestebønner.
Frokosten blev spist i drivhuset; årets første fjordrejer - så små at det næsten var børnemord - riiigeligt hvidvin mens vi pillede.
Det var så varmt at vi sad med bare arme. Fantastisk sådan en skæv søndag.
Inden vi fik set os om var det aften -men solen skinnede...meget underligt.
Søndagen blev fejret med en gang hjemmelavet bearnnaise grønplettet af frisk estragon og purløg til bøffer og grøntsager.
At hunden ville sparer os for kalorier og åd resten af den hjemmelavde vaniliebudding ( uden mel og sukker) er en anden sag......
Mandag morgen viste sommertiden fra sin dårlige side- det var mørkt og koldt og alt for tidligt..... jeg hader den slags morgener- heldigvis var det kun barnet der skulle ud af døren kl. 7.
Så nu statser jeg på at det ikke tager en uge at ændre dagsrytme som i efteråret.

2 kommentarer:

Jane sagde ...

Lyder som en skøn søndag!

Jeg er indtil videre gået fri af sommertidssøvnproblemer. Vågnede godt nok kl. 3 i nat men det lykkedes mig at falde i søvn igen. Måske hjalp det, at jeg var oppe til kl. 4 natten mellem lørdag og søndag? I så fald har vi jo løsningen fremover ;-)

Henriette sagde ...

Helst uden tømmermænd tak ;)