Blev lige lidt arbejdsramt i weekenden og fik derfor ikke opdateret - sorry
Lørdag;
Morgemad; ymer og grøn te
Arbejde
formiddag; 2 kopper kaffe med mælk, 20 gram mørk choc
frokost; chilisuppe fra forleden, med rød peper og creme fraise
Eftermiddag; grøn te og 1 pære
Obs jeg brugte pecannødder i stedenfor cachews- og næste gang bruger jeg ikke salt da vores smør er rigeligt salt
Søndag
Morgemad; ymer og grøn te
Arbejde
formiddag; 2 kopper kaffe med mælk, 20 gram mørk choc og så lige en lille bolle med smør og ost = sulten kom igen og blodsukkeret røg op og ned...
frokost; Kantarelsuppe med mandelbrød, 1 banan
Aften ; æg pølser og bacon fra bruncplatte fra farre( rigtig lækkert), courgetter og rød peber
rød vin og chokoladekage
Lidt for mange nødder, rødvin og lidt for lidt grønt og kød/fisk i weekenden.
Mandelbrød
100 gram mandler kværnes til fint mel
blandes med 2 store æg,
1 spsk fed yoghurt eller creme fraise,
et nip salt
og 1 tsk bagepulver
hældes i lille form smurt med rigeligt smør
- bages ved 200 grader ca 20 min.
Smager bedst synes jeg koldt med smør på.
Og ja så er jeg helt sikker på at jeg fortsætter med min overvejene grynfri/sukkerfri livstil
har det bare markant bedre uden
-MEN jeg vil stadig fortsætte med at være social og ind imellem spise pasta, kage eller lign når jeg er på besøg eller har rigtig meget lyst.
80 % reglen er godt at ha i baghovedet.
5 kommentarer:
Virker som det har gått riktig bra:)
Så kan du være godt fornøyd med din uke synes jeg:)
Ja det har været en god uge
Jeg synes dit mandelbrød lyder rigtig lækkert - men hvor meget bliver det til med den mængde du har stående her - noget a la en bollestr.?
Mvh
Rikke W2F
Rikke
jeg plejer at lave dobbelt pt og putte i en lille sandkage form på 6 x 24cm så bliver der et lille brød
Der skal nok justeres på bagetiden.
Så er mandelbrødet færdigt - prøvet med både lidt smør, ost og skal lige ha prøvet med "nutella"! Det er MUMS!
Mvh
Rikke W2F
Send en kommentar