29. september 2013

Septembers stilhed og stormvejr

Farvel september du vil IKKE blive savnet... jeg synes det har været en hård måned med stille solskinsdage og voldsomme følelsesmæssige stormvejr.

Jeg synes stadigvæk jobmarkedet er  fuldstændigt uforklarligt og deprimerende
-hvordan kan man  feks slå en fuldtidsstilling op og så lige fjerne den igen få dage før frist? J
eg mistænker kommunen i at tænke i kr og øre - De har mulighed for at få dækket en del af lønnen i form af rotations eller løntilskudsjobs  og så er det nærliggende at tro at det sker. ..Men hvor føler jeg min ført bag lyset og hvor er jeg TRÆT af at søge jobs..

Jeg har levet på en sten -eller rettere sagt levet så sparsommeligt som nogensinde.
Jeg endte vel med at købe ind for små 500 kr i alt !! og ja det var/er stadig økomælk- men hvor jeg trængte til luksus i form af mandler, chokolade og ost i går ;)

Jeg har lært at lave hakket oksekød på en forfærdelig masse måder
- jeg har spist vildt mange tomater, kartofler og æbler.
Jeg har lært at genbruge selv små mængder rester - smed en rest af en bønnefrikadelle i det hakkede kød og fik faktisk fantastiske kødboller ud af det og kødet blev strakt så det varede lidt længere....
Men nøj hvor jeg satte pris på en gang stegt flæsk i går- jeg kunne næsten ikke rumme mere hakket okse ;)

Heldigvis var der også lyspunkter
En række vidunderlige kvinder som jeg primært kender fra nettet- sendte en masse god karma imod mig og udover økonomisk hjælp (VILDT), fik jeg også en brugt iphone (da jeg tabte min egen telefon i vandtønden i haven -himler lidt det KUNNE jo næsten ikke blive værre vel ;)) en dejlig pakke med lækre ting ( chokolade og god te blandt andet) som jeg ikke har haft råd til længe og uldundertøj så jeg ikke skal fryse.
Jeg er så RØRT over at en flok kvinder tænkte på mig- da mit "glas af dårligdomme " pludselig var fyldt - overfyldt !

Det sjove var at den der gode karma kom væltende få dage efter at min datter og jeg havde byttet værelse og jeg var flyttet op i mit gamle dejlige værelse som jeg ikke har boet i de sidste 7 år- kan ikke lade være med at blive lidt overtroisk -måske skulle jeg alligevel dyrke lidt Feng shui ;)

Og så er der flyttet 4 nye damer ind
sådan nogle der lægger chokolade æg ;)
Men de er også vilde de der Maran damer og slet ikke tamme...
I går nåede de at flyve fra mig ind til naboen (jeg troede at de var stækket -så de ikke kan flyve)
- det var de IKKE. Så efter solnedgang gad de da ihvertfald ikke smutte i seng selvom de hvide damer forlængst sad på pinden...Jeg sov dårligt; tænkte at ræven nok fangede dem og stod tidligt op.
Jeg har brugt en hel søndag på at prøve at fange 2 høns- men måttet til sidst give op og ringe efter forstærkning! Nu er de trygt og godt i hønsegården- men det varer nok lidt INDEN de kommer på friland...

Oktober starter lige om lidt - lad den være lidt mere fuld af ro og balance tak.

8 kommentarer:

Vikki Traeger sagde ...

Så lykkedes det mig vist ;-)

Jeg synes godt nok også, at det der jobmarked trækker tænder ud. Manden herhjemme går ledig på snart 3. år. Arhmen, altså! To intelligente og ressourcefulde mennesker som jer - jeg begriber det altså ikke!
Der må gerne snart ske noget - og jeg krydser fingre!

Det lyder altså som et fint lille eventyr, dine høns har været ude på ;-) Og godt ræven ikke havde snuppet dem. Jeg ville ønske, jeg havde en baghave med plads til høns! Tænk sig, helt ene og alene, at kunne bestemme, hvad de skal spise, så man ved 100% sikkert, hvad det er man får!

Henriette sagde ...

Sender god jobkarma -også til din mand.
Ja jeg troede at jeg var alene- men jeg må indrømme at jeg møder flere og flere dygtige arbejdsløse hvor jeg lige når at tænke- hvad sker der -hvad gør de galt ?- indtil jeg kommer i tanke om min egen situation... men det værste er at man dømmes HVER dag af alle andre..Ingen forstår hvorfor jeg ikke har job- men der er jo ingen der kommer og redder en..eller sådan lige tilbyder jobs- desværre.

Ja det er en kæmpe livskvalitet at ha de dejlige damer i baghaven.
kh

frk. sveske sagde ...

Hej Henriette,
Jeg vil gerne lige sende lidt god karma i din retning og håber meget, at oktober bliver mindre stormfuld for dig.
Jeg drømmer også om dejlige sunde økologiske damer i baghaven, selv om jeg ikke kan fordrage baskende vinger ;-)
KH
- frk. sveske

Trine Stevn sagde ...

Kære Henriette

Ih - jeg håber, det snart går den anden vej på jobfronten. Og at livet generelt behandler dig med lidt mere medvind! Jeg kom til at tænke på: Hvad størrelse og hvilken stil er/har din datter (tøj og sko), og hvordan har hun det med "aflagt" tøj? For hvis hun er samme størrelse som mig, så tror jeg da godt, jeg kunne finde lidt i mit skab. Håber ikke, det er for mærkeligt at tilbyde, men det slog mig bare lige.

Kh Trine

Malene fra Paleolivet og Brombleberries sagde ...

Ønsker dig SÅ MEGET en skøn og heldig oktober fuld af gode overraskelser. (Og godt med flæsket, du havde i den grad fortjent det :-)

Det er godt nok nogen vilde æg. Flotte.

Henriette sagde ...

Tak Malene :)

Hej Trine det er super sødt af dig - Hun er en 34 i bukser -36/38 i trøjer og vel 38 i sko- hun mangler faktisk ikke så meget -hun er ret klassisk i stilen( sort, hvid og grå
Men hvis du har et eller andet særligt kunne det godt være.
kh

Rikkeprikke sagde ...

Mand, jeg forstår godt du synes det stinker!!
Jeg håber bestemt også din oktober bliver noget nemmere.
Følelsen af at blive dømt er forfærdelig :( Hvorfor gør vi det ved hinanden....

Henriette sagde ...

Det lykkedes Rikke

Tak skal du ha- Oktober er indtil videre en langt rarere måned :)
Kram