23. februar 2012

REAL life ramt

Må lige skrive en kort besked, så I ikke bliver bekymret - tak Jane fordi du spurgte ;)
Jeg er i den grad reallife ramt.
Jeg er udstadioneret på sådan et moderne jobsøgningskursus som man risikere som arbejdsløs. Tjah det er både så forfærdeligt som forventet og også lang bedre end forventet. Det dejlige er at møde mennesker hver dag, at få god feed back på ens ansøgninger og få kigget på sig selv på en anden måde. Det absurde er at det ind i mellem er spild af min tid... ikke mindst er det ret frustrende og sidde med en ældgl. pc og ikke specialt hurtigt netværk når man har hurtige og moderne macs der hjemme :)
Vi er også en meget blandet flok fra veluddannet engagerede folk, til håndværkere der venter på forår til unge utilpasset som nok ikke rigtig orker. Det gør at man skal være ret tålmodig og tælle til 10.
De første 2 uger har trukket tænder ud på famileplanet,
 da jeg tager afsted kl. 7 og er hjemme ved 15- 16 tiden på de gode dage.
JA der findes masser af mennesker der er  længere tid afsted på arbejde
- men man skal vænne sig til at man ikke er hjemme og det kræver en del planlægning af hverdagen som jeg ikke har fået hul på endnu.
I denne uge er køkkenet druknet i vasketøj som ikke blev lagt sammen i weekenden, vores kostplan har været mildest talt ensformig og jeg har været mør kl. 21.
Så mør at jeg sjældent har orket www. -hvilket er underligt når man de sidste 6 måneder har hængt her så mange timer.

Men jeg regner med at weekenden skal bruges på at planlægge mig ud af kaos, at få købt ind, lavet de tidskrævende retter og ikke mindst slappe af med god samvittighed.

Jeg er ret optimistisk mht at få et nyt job indenfor et helt andet felt- har fået nogle interessante bud på ny karriere så jeg er TRÆT men absolut glad.

Nåh ja og så skal jeg opfinde en anden morgen mad end 2 spejlæg og bacon som jeg har fået de sidste 4 morgener :)

3 kommentarer:

Jane sagde ...

Dejligt med livstegn. Kender udmærket fornemmelsen af at være ramt af hverdagen. Kørt over med en damptromle er vist et mere retvisende billede. Det er brutalt at komme tilbage fra ferie :(

Rikke sagde ...

Jeg kan bestemt godt forstå, at det er lidt af en omvæltning. Det hele er jo vendt på hovedet.
Jeg ønsker dig en rigtig god weekend, med lidt langsom tid og dybe vejrtrækninger :)

Henriette sagde ...

Tak de damer :) Jeg skal nok huske at trække vejret dybt :)