7. april 2010

Forår på landet


Det er skønt med masser af æg fra hønsene som endelig er sluppet ud af snemasserne 
Alting spirer og gror 
og vi har i Påsken nydet masser af god low carb/high fat mad (men også lidt rigeligt vin og kage/dessert)


Det er tid til at spise stenbiderrogn
æggeretter
røget laks (helst øko opdrættet eller vild)
asparges ( jeg nøjes med de udenlanske mens jeg spejder efter mine egne)
smør riiigeligt-- lige om lidt kommer de danske øko køer på græs og græsset bliver mørkegult og sundt 
Lam ( fyldt med omega 3 og gode proteiner)


Og så ud i forårssolen og få lidt naurligt D vitamin


Tjeck Marks Daily apple
- han har 2 gode indlæg her
How much is too much
round 2

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for links, det er da en rigtig spændende side, som jeg ikke rigtigt har fået kigget på før.

Inger

Henriette sagde ...

Ja han har mange gode bud synes jeg ikke mindst om at sove ordentligt- huske at lege og motionere på fornuftig vis.