tag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post7914818787828487960..comments2023-06-02T18:17:34.049+02:00Comments on Fede tider: Når det hele går i fisk!!!Henriettehttp://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-71438890586598848292013-06-21T11:30:15.201+02:002013-06-21T11:30:15.201+02:00Hej Bud
Tak for din kommentar
Ja jeg har også læ...Hej Bud <br />Tak for din kommentar <br />Ja jeg har også læst Criss kressers indlæg om det og man jo naturligvis også smide lidt paranødder oven i fisken... men jeg tor nu at jeg alligevel vil være ultra forsigtig men kviksølvsrige fisk til gravide, ammende og piger...<br />Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-25197589883901818562013-06-19T12:30:41.679+02:002013-06-19T12:30:41.679+02:00Ja, det er meganedereren med alt det kinesiske kvi...Ja, det er meganedereren med alt det kinesiske kviksølv i de gode fisk. Der er dog heldigvis noget, der tyder på, at fisks naturlige indhold af selen virker som en buffer ved at gå i forbindelse med kviksølv. Denne video virker ret lødig - hvad siger du?<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=l5D4oQdvWNk<br /><br />Og denne artikel:<br /><br />http://www.foodtrients.com/news-page/health/toxic-tuna-does-selenium-cancel-out-methyl-mercury/<br /><br />Problemet er selvfølgelig, at vi har BRUG for selen og at vi med denne viden IKKE får det i så rigelig grad fra fisk. Derfor skal vi spise fisk med MERE selen ift. kviksølv.budzinskihttps://www.blogger.com/profile/05416518700812233266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-41952301867181178172013-06-14T09:19:16.894+02:002013-06-14T09:19:16.894+02:00Det er en hitliste ;) og ikke en minusliste.. så s...Det er en hitliste ;) og ikke en minusliste.. så spis du bare makrel ( bare jeg slipper :)<br /><br />Jeg er mest bekymret over forbruget af tun- jeg kender virkelig mange unge piger som spiser tun 2-3 gange om ugen og sådan 300 gram tun er voldsomt meget...<br /><br />Jeg synes derimod at det er trist at man ikke engnag kan råæde grønlandsrejer pga kinesernes griseri med kviksølv... Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-28587614167028182682013-06-13T22:22:47.574+02:002013-06-13T22:22:47.574+02:00Åhr damn it! Alle de gode og nemme fisk er ligesom...Åhr damn it! Alle de gode og nemme fisk er ligesom på minuslisten. Og jeg har makrel-craving i øjeblikket - og er altså ikke gravid! LOL<br /><br />Men tak for endnu et oplysende indlæg. Love 'em! Janehttp://www.madbanditten.dknoreply@blogger.com