tag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post6188352557545724022..comments2023-06-02T18:17:34.049+02:00Comments on Fede tider: Knoldselleri con amoreHenriettehttp://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-72691456243130036192011-10-25T10:10:52.229+02:002011-10-25T10:10:52.229+02:00Stakkels Inge ;)
Jeg forstår der faktisk godt. Ind...Stakkels Inge ;)<br />Jeg forstår der faktisk godt. Indtil for 4-5 år siden troede jeg heller ikke at jeg kunne lide deHenriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-17674311670843631222011-10-25T09:53:41.296+02:002011-10-25T09:53:41.296+02:00Min mand er bare hele tiden sådan "blah, blah...Min mand er bare hele tiden sådan "blah, blah, blah, skal vi ikke snart have boller i selleri? blah, blah, blah". Jeg må nok snart give mig og prøve igen....<br /><br />Nogle af de andre opskrifter lyder faktisk ret lækkert.<br /><br />Hilsen selleri-haderen!Ingehttp://syltekrukken.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-59125553581275875632011-10-24T19:22:51.178+02:002011-10-24T19:22:51.178+02:00Tak for masser af gode tips. Kan ikke bidrage med ...Tak for masser af gode tips. Kan ikke bidrage med så meget. VI bruger det også mest som rodfrugter i ovn fritter og så camufleret i gryderetter. Det duer også fin i langtidsstegte ovnretter. nam nam.Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-81278095071319514782011-10-24T18:15:28.501+02:002011-10-24T18:15:28.501+02:00Lyner spændende Hannah- fedt med nye opskrifter.
H...Lyner spændende Hannah- fedt med nye opskrifter.<br />Har 2 i køleskabet fra årstiderne- samt en 5-6 stykker i haven. så jo flere opskrifter jo bedre :)Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-24655362978379927572011-10-24T18:02:39.974+02:002011-10-24T18:02:39.974+02:00I <3 knoldselleri!
Jeg synes den fungerer rigti...I <3 knoldselleri!<br />Jeg synes den fungerer rigtig godt saltbagt eller som grov mos med brunet smør (hvis man spiser det )eller koldpresset oliven olie og friske urter.<br />Man kan også våge sig ud i at bage kage med selleri i stedet for gullerod... jeg siger det bare :)Hannahhttps://www.blogger.com/profile/15927256570455489586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-3320037386888949902011-10-24T17:06:17.462+02:002011-10-24T17:06:17.462+02:00Skønt med endnu et bud :)Skønt med endnu et bud :)Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02277109374703193721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-877824707718982246.post-89161439088554101822011-10-24T16:55:19.202+02:002011-10-24T16:55:19.202+02:00Jeg er stor fan! Min favorit er revet i råkost sam...Jeg er stor fan! Min favorit er revet i råkost sammen med gulerod, avokado og solsikkekerner. Det er (næsten) bedre end slik...Janehttp://www.madbanditten.dknoreply@blogger.com