28. februar 2014

Real foods for begyndere

Sunde æg fra havehøns, øko smør, hjl. creme fraise, kokosolie og torskelevertran er vigtig del af en sund kost 

Jeg har den sidste tid skrevet på et tema om Real foods til Rebecca Perssons forum Grøn stue - og ja det blev så omfattende at det er både marts og aprils tema.
Her kan du læse hvad Rebecca har skrevet om temaet  -tak for rosene.
Det er faktisk et tema som kan bruges uanset om man spiser efter kostpyramiden, LCHF, Palæo eller vegetarkost- det handler om at få det bedste ud af råvarerne og spise rigtig mad som din (eller andens) oldemor ville kunne genkende.

Her er en appetitvækker fra temaet :)

I dette tema får du den spændende historie om en tandlæge, der rejste verden rundt og opdagede de simple hemmeligheder bag et stærkt helbred hele livet og sunde tænder uden tandbørstning. 
 
Du får grundprincipperne for real foods, tilpasset moderne dansk familieliv. Det hele er med en praktisk og realistisk vinkel!
Derfor får du masser af tips til, hvordan du stille og roligt kan integrere principperne i dit eget køkken, både på lille og stort budget og med god tid eller en supertravl hverdag.
Vi skal også snakke om knogler. Dyreknogler. Det skal vi, fordi dyreknogler er en overset guldgrube af sundhed, som ofte bare ender i skraldespandene ude i de små hjem. Ikke fordi vi skal tilbage til kødgryderne - vi skal bare lære at bruge dem bedre.
I næste tema, Real Foods DEL 2, som udkommer 1. april, skal det handle om korn, mel, bagning, bælgfrugter, nødder, mandler, frø og kerner. Hvis du gør som de fleste, udnytter du nemlig slet ikke de mange sunde mineraler i disse gode råvarer.
Ja tak- det lyder spændende -men hvordan får jeg fat i det ?

Som medlem i grøn stue får du hver måned et tema om grønne emner- for HELE familien. Du har adgang til forum og god og hurtig vejledning om alt mellem himmel og jord. Du får gode rabatter til en del hjemmesider( jeg har på årsplan indtjent udgiften i rabatter :) )

Det koster kun 87 kr. for 30 dages adgang. Ingen bindingsperiode!
OBS dog prisstigning pr 1 april.
Temaet udkommer 1. marts, men du får med de samme adgang til ALLE (!) Rebeccas øvrige e-guides og e-bøger inde på Grøn Stue.

Nåh ja og da jeg allerede er ude på FB, divs mail og hjemmesider;)  så er forfatteren her let vinterbleg og lidt for velnæret :)

Ingen kommentarer: