11. april 2012

Pizzasnurrer eller snegle

Jeg kan kun anbefale de norske pizzasnurrer fra i går.
Bunden består af

  • 3æg
  • 100 gram flødeost ( fuldfed)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk husk.
Bland sammen og lad den stå og blive tyk.
Spred den ud på ca 1/2 af bagepladen og bag ca 10 min ved 180 grader.
Fordel et lag tyk indkogt kødsauce på bunden og bag igen 10 min.
Tag ud og fordel en god mozzarella/gouda/cheddar på kødsaucen.
Når det smelter - ruller du den sammen som en roulade. Brug bagepapiret som hjælp.
Lad den køle af og skær så i snegle - hvor du drysser lidt mere kraftig ost på og gratinere.
Du kan evt putte dem i papirforme men de holder fint sammen uden.
De smager også godt kolde.
Jeg synes de rummer gode muligheder;
et fyld af "tør" tomatsauce, skinke og stegte svampe er sikkert også godt. Man kunne også lave den ren vegetar.
Bunden kunne efter min mening nok bruge lidt salt - men måske var det flødeosten ( fra Aldi ??)- eller fordi min osteblanding ikke var så salt.

Kostdoktorn har idag linket til en dansk oversættelse af hans LCHF for dummies.
nu som PDF fil ;)

Jeg synes den trænger til lidt gennemlæsning og oprydning- men fint initiativ.






2 kommentarer:

  1. Spændende blog du har. Tag gerne et kig på min:
    http://tatjanasmad.blogspot.com/
    Den er helt nyoprettet, men der kommer meget mere til.
    Jeg modtager vældig gerne kommentarer fra jer "professionelle".
    Kærlig hilsen Tatjana

    SvarSlet

Når jeg har godkendt din kommentar kan du se den :)

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.